Αποκλειστικός συνεργάτης Coral Gas για την Κρήτη

Εμφιαλωμένο Υγραέριο

Η συνεργασία με την Coral Gas άνοιξε το δρόμο στη Creta Gas και στο εμφιαλωμένο υγραέριο.

Τη μεταφορά των φιαλών υγραερίου Coral Gas στην Κρήτη έχουν αναλάβει τα 5 ιδιόκτητα επικαθήμενα φορτηγά  της εταιρίας, ενώ η διανομή & εμπορία σε τοπικό επίπεδο γίνεται επίσης με 5 ιδιόκτητα οχήματα.

ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ CORAL GAS

Νέα Πρωτοποριακή φιάλη υγραερίου 10kg Coral Gas Prime. Μια ακόμη καινοτομία της Coral Gas στην Ελληνική αγορά.

Η Prime είναι η ελαφρύτερη και πιο εργονομική μεταλλική φιάλη υγραερίου που σχεδιάστηκε ποτέ, μελετημένη σύμφωνα με τις υψηλότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές!

Ένα λεπτό στρώμα χάλυβα υψηλής τεχνολογίας εξασφαλίζει βέλτιστη αντοχή και μέγιστη ασφάλεια ενώ διατηρεί το βάρος της φιάλης ελάχιστο.

 • Πιο ελαφριά, με μοντέρνα σχεδίαση: Είναι κατά 40% ελαφρύτερη από τις κλασσικές φιάλες των 10kg που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά, με μοντέρνο σχεδιασμό που διευκολύνει πολύ τη χρήση της.
 • Εργονομικές λαβές: Οι χειρολαβές της φιάλης είναι εργονομικές και καλύπτονται από πλαστικό περίβλημα υψηλής ποιότητας.
 • Εύκολη σύνδεση με ένα κλικ: Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη βαλβίδα νέου τύπου που συνδέεται πάρα πολύ εύκολα και χωρίς εργαλεία («one click») με το νέο ειδικό ρυθμιστή πίεσης.
 • Τριπλή ασφάλεια: Η νέα φιάλη υγραερίου Prime προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια στον καταναλωτή. Ειδικότερα διαθέτει:
  • Σύστημα περιορισμού ροής υγραερίου FLV
  • Σύστημα ρύθμισης της πίεσης στο εσωτερικό της φιάλης PRV
  • Σώμα από λεπτό στρώμα χάλυβα υψηλής αντοχής
  • Επιπλέον, η νέα φιάλη (μέσω του νέου ρυθμιστή πίεσης) μας επιτρέπει να διαπιστώσουμε αν υπάρχει διαρροή σε οποιοδήποτε σημείο από τη σύνδεση της φιάλης έως και τις συνδεδεμένες συσκευές.
 • Με τεχνολογία NFC: Εφοδιασμένη με την τεχνολογία NFC (Near Field Communication) η νέα φιάλη Prime, μας δίνει τη δυνατότητα να αντλήσουμε πληροφορίες για τη φιάλη μας, να δούμε τις οδηγίες χρήσης και τις οδηγίες ασφάλειας, να λάβουμε μέρος σε διαγωνισμούς, καθώς και να βρούμε το κοντινότερο σημείο πώλησης.
 • Ένδειξη στάθμης στο Νέο Ρυθμιστή:
  • Η νέα φιάλη Prime μπορεί να συνδεθεί με κάθε οικιακή συσκευή υγραερίου χρησιμοποιώντας πάντα το Νέο Ειδικό Ρυθμιστή Πίεσης.
  • Ένα νέο σημαντικό πλεονέκτημα της νέας φιάλης (μέσω του νέου ρυθμιστή πίεσης) είναι η ένδειξη στάθμης του υγραερίου της φιάλης, που μας επιτρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την αλλαγή της πριν αυτή αδειάσει!

Η νέα φιάλη Coral Gas Prime διατίθεται για οικιακή (10kg Μίγμα) αλλά και για επαγγελματική (10kg Προπάνιο) χρήση.

Φιάλες Υγραερίου με ειδική βαλβίδα ασφαλείας FLV.

Οι φιάλες της Coral Gas φέρουν κατ’ αποκλειστικότητα την ειδική βαλβίδα ασφαλείας FLV. Η φιάλη με την ειδική βαλβίδα Flow Limiter Valve – FLV, παρέχει διπλό επίπεδο ασφαλείας καθώς χάρη στον ειδικό προστατευτικό μηχανισμό της, η βαλβίδα περιορίζει τη ροή του υγραερίου σε περίπτωση εκτεταμένης διαρροής καθώς και σε περίπτωση εμπλοκής της στρόφιγγας σε ανοιχτή θέση παρέχοντας επιπλέον σιγουριά στον οικιακό αλλά και επαγγελματία καταναλωτή.

Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί μια σημαντική καινοτομία, καθώς παρέχει στους καταναλωτές υγραερίου ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και αξιοπιστία.

 • Φιάλη FLV, 10kg, 14kg & 20kg – Mίγμα υγραερίου Προορίζεται για διάφορες οικιακές χρήσεις (μαγείρεμα, θέρμανση, ψήσιμο, bbq κλπ)
 • Φιάλη FLV, 13kg, 10kg & 25kg – Προπάνιο Προορίζονται για επαγγελματική χρήση (ταβέρνες, ομπρέλες θέρμανσης κλπ).

Φιάλη GoGas 5kg με τριπλή ασφάλεια

Προορίζεται για διάφορες οικιακές χρήσεις (μαγείρεμα, θέρμανση, ψήσιμο, bbq κλπ) αλλά και για την εξοχή. Η φιάλη Go Gas είναι πολύ ελαφριά, έχει μοντέρνο σχεδιασμό, μικρό βάρος, μεγάλη ευχρηστία και τριπλή ασφάλεια (FLV: Ασφαλιστική βαλβίδα ροής – PRV: Ασφαλιστική βαλβίδα πίεσης & GFRM: Δοχείο υψηλής αντοχής). Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη βαλβίδα νέου τύπου που συνδέεται πάρα πολύ εύκολα («one click») με όλες τις συσκευές υγραερίου. Μεταφέρεται εύκολα παντού. Μεταμορφώνεται σε εστία μαγειρέματος, BBQ ψησίματος, θερμαντικό ή φωτιστικό σώμα.

Creta Gas