Υγραέριο Κρήτη

Τι είναι το υγραέριο; Πού χρησιμοποιείται;

Υγραέρια χαρακτηρίζονται οι υδρογονάνθρακες Προπάνιο και Βουτάνιο καθώς και τα Μίγματα τους, τα οποία προέρχονται είτε από τα κοιτάσματα Φυσικού Αερίου των οποίων αποτελούν συστατικό είτε όπως συμβαίνει στην Ελλάδα από την Διύλιση του αργού πετρελαίου.

Το υγραέριο είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε ενεργειακή ανάγκη σαν ένα αξιόπιστο, οικονομικό και φιλικό προς στο περιβάλλον καύσιμο.

Εφαρμογές Υγραερίου:

  • Βιομηχανία (Κλωστοϋφαντουργίες, χαρτοβιομηχανίες , βιομηχανίες δομικών υλικών , τροφίμων κλπ.)
  • Βιοτεχνική Επαγγελματική χρήση (Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιία, πλυντήρια ρούχων, εταιρίες μεταποίησης κλπ)
  • Αγροτική Παραγωγή (τυροκομεία, εκκοκκιστήρια, ξηραντήρια καπνού-καλαμποκιού θερμοκήπια, πτηνοτροφεία, κλπ)
  • Auto gas (για την κίνηση οχημάτων)
  • Οικιακή χρήση Στο σπίτι μπορεί να καλύψει την Κεντρική Θέρμανση, ζεστό νερό, μαγείρεμα, ενεργειακό τζάκι, θέρμανση πισίνας ακόμη και για κλιματισμό.

Είναι το υγραέριο οικονομικό;

To υγραέριο είναι ένα οικονομικό καύσιμο, και ανάλογα με την περίοδο προσφέρει αυτονομία και οικονομία έως και 30% σε σχέση με το πετρέλαιο. Χάρη στην υψηλή ενεργειακή απόδοση του , από τη μεγάλη του θερμογόνο δύναμη, τον υψηλό βαθμό απόδοσης καύσης, αλλά και το μειωμένο κόστος συντήρησης κ.λπ., κάθε επιχείρηση / νοικοκυριό επιτυγχάνει σημαντική εξοικονόμηση στα λειτουργικά του έξοδα.