Αποκλειστικός συνεργάτης Coral Gas για την Κρήτη

Σύντομο Ιστορικό

Μία Οικογενειακή Επιχείρηση με Ιστορία

Η Creta Gas Α.Ε. ιδρύθηκε το 2006 για να ασχοληθεί με την αποθήκευση και τη διανομή υγραερίου στην Κρήτη. Αποτελεί μέρος της οικογενειακής επιχείρησης ΠΕΤΟΥΣΗΣ με το ομώνυμο Εστιατόριο, καθώς και το 4 αστέρων PETOUSIS Hotel & Suites στην περιοχή της Αμμουδάρας (www.petousis-hotel.gr). Από τον Ιανουάριο του 2016 η Creta Gas είναι αποκλειστικός συνεργάτης της Coral Gas (Shell Gas – Όμιλος Motor Oil Hellas) στην παροχή χύμα υγραερίου καθώς και στο εμφιαλωμένο υγραέριο (φιάλες) για οικιακή & επαγγελματική χρήση.

Premium Partner Weber Bbq

Από το 2019, η Creta Gas είναι Weber Premium Partner. Εδώ θα βρείτε μεγάλη συλλογή σε ψησταριές κάρβουνου, υγραερίου και ηλεκτρικές ψησταριές καθώς επίσης και αξεσουάρ (εργαλεία & αναλώσιμα) των αυθεντικών προϊόντων της εταιρείας Weber, αμερικανικής προέλευσης.

Ως ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες με την πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών στον κλάδο, η Weber είναι σήμερα διεθνώς συνώνυμη με την καινοτομία στο μπάρμπεκιου, τα τέλεια προϊόντα μπάρμπεκιου και την απόλυτη εμπειρία μπάρμπεκιου.

Επίσημος Συνεργάτης nrg

H Creta Gas δεν θα μπορούσε παρά να είναι και επίσημος συνεργάτης της nrg, μέλος του Ομίλου Motor Oil, η οποία αποτελεί έναν ολοκληρωμένο πάροχο που προσφέρει ενεργειακές λύσεις στον οικιακό, τον εμπορικό αλλά και το βιομηχανικό πελάτη.

Μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, οι πελάτες μας αποκτούν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα ώστε να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες όλων των κατηγοριών καταναλωτών, μεγιστοποιώντας το όφελός τους είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό.

Στο κατάστημα της Creta Gas, θα βρείτε το nrg corner όπου μπορείτε να πάρετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες & να κάνετε την αίτησή σας άμεσα χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες.

Creta Gas