Αποκλειστικός συνεργάτης Coral Gas για την Κρήτη

Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών στο χώρο σας. Παραγγελίες που καταχωρούνται στο cretagas.gr τις εργάσιμες ημέρες έως τις 14.00 μ.μ., με την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες εντός της περιφέρειας Κρήτης.

Για τις υπόλοιπες περιοχές εντός Ελλάδος( χερσαίοι προορισμοί ) η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσα σε 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες.

Στους Νησιωτικούς προορισμούς η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσα σε 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Στις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως “ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ” από την εταιρία ταχυμεταφορών , η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσα σε 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης εξαρτώνται από την επιλογή παράδοσης στο χώρο σας ή σε κάποιο κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών.

Με την ολοκλήρωση της παραλαβή της παραγγελίας σας από την εταιρία ταχυμεταφορών, θα πρέπει να αποσυσκευάσετε και να ελέγξετε προσεκτικά το προϊόν.

Τα έξοδα αποστολής είναι 3,00 € έως 3Kg.

Σε περίπτωση που επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η Αντικαταβολή , η χρέωση είναι επιπλέον 2,00€

Στην περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας πιο γρήγορα, μπορούμε να σας τη αποστείλουμε μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών δικής σας επιλογής με επιπλέον χρέωση σας.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε πάντα να επικοινωνήστε μαζί μας στο: 2810 262621 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του δικτυακού τόπου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Όλα τα προϊόντα που βρίσκονται στην κατηγορία Φιάλες Υγραερίου είναι διαθέσιμα ΜΟΝΟ για παραλαβή από το κατάστημα ή αποστολή εντός της πόλης του Ηρακλείου. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2810 262621.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ – ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ/ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Για τις αποστολές οικιακών και επαγγελματικών συσκευών λόγω του μεγάλου όγκου, η παράδοση γίνεται μεσώ μεταφορικής εταιρίας.

Στην περίπτωση αυτή, πάντα γίνεται η εξόφληση του/των προϊόντος/ων, μέσω τράπεζας ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Αν επιλέξετε την παράδοση του προϊόντος μέσω μεταφορικής, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2810 262621 προκειμένου να διευθετηθούν οι ειδικότερες λεπτομέρειες παράδοσης (τόπος, χρόνος, κόστος, κτλ.)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:Η εταιρία μας καλύπτει το κόστος της μεταφοράς από την έδρα της εταιρίας διάθεσης του προϊόντος μέχρι το πρακτορείο.

Από το πρακτορείο μέχρι τον πελάτη επιβαρύνεται ο πελάτης.

Η παραλαβή γίνεται μπροστά από την είσοδο της οικίας ή πολυκατοικίας(π.χ. πεζοδρόμιο) του πελάτη.

Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ελέγξει κατά την παραλαβή των προϊόντων, ότι παραλαμβάνει σε άψογη κατάσταση τα προϊόντα που έχει παραγγείλει και κατόπιν να υπογράψει το συνοδευτικό έντυπο της αποστολής.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν κάποιο ελάττωμα που προέκυψε από την μεταφορά (σπασίματα, ραγίσματα κ.α.) ο πελάτης οφείλει να αρνηθεί την παραλαβή και να επικοινωνήσει άμεσα με την εταιρία.

Η μεταφορά του ελεγχθέντος προϊόντος (αποσυσκευασμένο) από την είσοδο της οικίας ή πολυκατοικίας (πχ. πεζοδρόμιο) σε όροφο ή άλλο μέρος και τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν, επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Εφόσον σας εξυπηρετεί, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας Λεωφ. Μίνωος 57, Ηράκλειο.

Εφόσον έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας και βρίσκεστε στο «Ταμείο» επιλέξτε  «Παραλαβή από το κατάστημα».

Εφόσον η παραγγελία σας καταχωρηθεί έως τις 14:00 και τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε την επόμενη εργάσιμη θα βρίσκονται στο κατάστημά μας.

Μόλις παραλάβουμε την παραγγελία σας, θα ενημερωθείτε μέσω e-mail ή τηλεφώνου, στον αριθμό που έχετε καταχωρήσει, ώστε να περάσετε για την παραλαβή της!

Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα για 2 μέρες μετά την αποστολή της παραγγελίας σας. Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με πιστωτική/χρεωστική κάρτα σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση θα γίνει στο κατάστημα. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την πιστωτική/χρεωστική κάρτα και την ταυτότητα σας (ή το διαβατήριο) κατά την εξόφληση της παραγγελίας στο ταμείο του καταστήματος.