Αποκλειστικός συνεργάτης Coral Gas για την Κρήτη

Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Οι αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται σε συνεργασία με εταιρεία Courier  για μικρά αντικείμενα

Για όλα τα είδη μπορούν να αποσταλούν μέσω Courier το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

  • Για χερσαίους προορισμούς δέματα έως 2kg – κόστος μεταφοράς 4€ και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.

*Εξαιρούνται δυσπρόσιτες περιοχές, όπως ορίζονται από το δίκτυο της Speedex  όπου το κόστος διαμορφώνεται συγκεκριμένα κατόπιν συνεννόησης. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα σας καλεί εκπρόσωπος μας, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας εάν προκύπτει επιπλέον κόστος από το αυτόματα υπολογιζόμενο. Για λεπτομέρειες των δυσπρόσιτων περιοχών επισκεφθείτε : http://www.speedex.gr/content.asp?id=55


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Για τις αποστολές οικιακών και επαγγελματικών συσκευών λόγω του μεγάλου όγκου η παράδοση γίνεται μεσώ μεταφορικής εταιρίας.

Στην περίπτωση αυτή, πάντα γίνεται η εξόφληση του/των προϊόντος/ων, μέσω τράπεζας ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Αναλογιζομένου του όγκου του προιόντος και της περιοχής αποστολής το κόστος υπολογίζεται συγκεκριμένα ανά παραγγελία. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία, κατόπιν επικοινωνίας μας με τον πελάτη επιβεβαιώνεται τυχόν κόστος μεταφορικών και καταβάλλεται επιπλέον εάν υπάρχει.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησης σας με την οποία η ΚΡΕΤΑ ΓΚΑΖ δε συνεργάζεται τότε τα έξοδα & η ευθύνη μεταφοράς επιβαρύνουν το πελάτη ανεξαρτήτως ποσού.

Για τις συσκευές υγραερίου – Ισχύουν ειδικοί όροι αποστολής – Με μεταφορική εταιρεία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Στην περίπτωση δωρεάν μεταφορικών Η εταιρία μας καλύπτει το κόστος της μεταφοράς από την έδρα της εταιρίας διάθεσης του προϊόντος μέχρι το πρακτορείο.

Από το πρακτορείο μέχρι τον πελάτη επιβαρύνεται ο πελάτης.

Η παραλαβή γίνεται μπροστά από την είσοδο της οικίας ή πολυκατοικίας(π.χ. πεζοδρόμιο) του πελάτη.

Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ελέγξει κατά την παραλαβή των προϊόντων, ότι παραλαμβάνει σε άψογη κατάσταση τα προϊόντα που έχει παραγγείλει και κατόπιν να υπογράψει το συνοδευτικό έντυπο της αποστολής.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν κάποιο ελάττωμα που προέκυψε από την μεταφορά (σπασίματα, ραγίσματα κ.α.) ο πελάτης οφείλει να αρνηθεί την παραλαβή και να επικοινωνήσει άμεσα με την εταιρία.

Η μεταφορά του ελεγχθέντος προϊόντος (αποσυσκευασμένο) από την είσοδο της οικίας ή πολυκατοικίας (πχ. πεζοδρόμιο) σε όροφο ή άλλο μέρος και τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν, επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 14:00 μ.μ. Δευτέρα έως και Σάββατο και η ΚΡΕΤΑ ΓΚΑΖ αποστέλλει την παραγγελία σας:

-την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα εντός της πόλης του Ηρακλείου* 

εντός 2 – 5 εργάσιμων ημερών σε όλες τις περιοχές , εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.


ΠΡΟΣΟΧΗ!

Η επεξεργασία της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει μόνο μετά την επιβεβαίωση κατάθεσης και ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από τότε. Εάν δεν έχει επιβεβαιωθεί η κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα διαγράφεται.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Όλα τα προϊόντα που βρίσκονται στην κατηγορία Φιάλες Υγραερίου είναι διαθέσιμα ΜΟΝΟ για παραλαβή από το κατάστημα ή αποστολή εντός της πόλης του Ηρακλείου

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε πάντα να επικοινωνήστε μαζί μας στο: 2810 262621 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του δικτυακού τόπου.

Creta Gas